Garancia

Itt egy téveszmét szeretnék eloszlatni! Azért, mert valami új, attól még nem biztos, hogy eredeti, a gyári alkatrész könnyen lehet utángyártott! Ezt nem minden üzletben közlik velünk, mert megpróbál mindenki a "legolcsóbb" lenni. Pedig el kell fogadnunk, hogy ugyanúgy mint a ruhákban, élelmiszerekben, cipőkben, mosóporokban, barkácsgépekben, stb., úgy az autóalkatrészekben is vannak különböző márkák. Egy olcsóbb, új termék, általában kevesebbet bír mint egy kicsit drágább új, gyári alkatrész. Nem véletlenül vannak az árkülönbségek! Vásárlás előtt az alkatrész ára mellett, az alkatrész minőségéről, márkájáról, élettartamáról, tartósságáról is fontos, hogy megfelelő információt gyűjtsünk!

Külföldi beszerzéseinkek köszönhetően rengeteg jó állapotú, eredeti gyári, bontott alkatrészt értékesítünk, ami az eredeti, új árának töredékéért megkapható nálunk, viszont még hosszú időn keresztül biztonsággal használhatóak. 99%-ban gyári alkatrészek kerülnek ki a Németországban bontott autókból, amelyek tartóssága, megbízhatósága, méretpontossága és minősége igazolt! Minden autó szétbontása előtt az autókat kipróbáljuk, meggyőződünk annak állapotáról. Ha egy jármű sérült, törött és nem tudunk biztosan meggyőződni arról, hogy pl. motorja, váltója működik-e, akkor a motorokat alkatrészenként árusítjuk. Vállalkozásunk nem külföldi autóbontókból vásárol, hanem saját műhelyünkben, (Németországban) egész autókat bont alkatrészeire.

Ezért is merünk garanciát vállalni alkatrészeinkre.

A garanciának természetesen vannak feltételei!

Garancia időtartama:

Bontott alkatrészek esetében a vásárlás napjától számított 7-30 nap. Ez az eladott alkatrésztől függ, egyes alkatrészekre belátható okok miatt csak 7 napos "beszerelési garanciát" tudunk vállalni pl. komplett motor, váltó stb.

A "beszerelési garancia" azt jelenti, hogy Ön beszereli, beszerelteti az adott alkatrészt, fődarabot és kipróbálja. Ha jól működik mindkét fél elégedett, ha nem megfelelően működik kicseréljük vagy visszavesszük.

A gyári vagy utángyártott új alkatrészekre a gyártó által vállalt garancia az irányadó, ez 30 nap és 2 év között változik.

Kizárólag legálisan beszerzett, működőképes, beépíthető, komplett motorokat, váltókat értékesítünk számlával, garanciával.

A garancia az alkatrész (alkatrészek) használhatóságára, működésére vonatkozik!

Tévesen megrendelt alkatrészeket nem áll módunkban visszavenni! Kérjük figyelmesen, körültekintően vásároljon! Segítségére lehet oldalunkon a hirdetésekben leírt azonosítószámoktól kezdve sok egyéb információ: évjárat, típus, méret, gyári szám stb.

Egyedi kérdéseire és a garancia további feltételeiről bővebb felvilágosítást telefonon adunk.

Az esetleges problémás esetek elkerülése végett az alábbiakat érdemes figyelembe venni:

Alkatrész megrendelésekor MINDEN esetben adja meg az alábbi adatokat:

- az autó pontos típusát
- az autó évjáratát
- az autó motorkódját
- a keresett alkatrész azonosító számát

Garanciát csak és kizárólag pontos megrendelés, hibás teljesítés esetén, blokk vagy számla ellenében áll módunkban érvényesíteni.
Célunk, hogy vásárlóink elvárásait túlteljesítsük, különös figyelmet fordítva az esetleges reklamációkra. Éppen ezért az esetleges problémás esetet lehetőség szerint a legrövidebb idő alatt, feszültségmentesen próbálunk megoldani.